Kérdése van? Hívjon minket! +36308352048

Sukrin Juhar Szirup 450 g
Sukrin Juhar Szirup 450 g
3 900 Ft

Sukrin Juhar Szirup 450 g

- alacsony kalóriatartalmú

- teljesen gluténmentes

- laktózmentes

- fruktózmentes

- vegán

3 900 Ft
Részletek

Sukrin Juhar Szirup 450 g

 

Próbáld ki a Sukrin termékcsalád új tagjait, a Sukrin Gold, Sukrin Karamell és Sukrin Juhar Szirupokat.

Hasonlóan az új Gold Sziruphoz, a Juhar szirup is alacsony kalóriatartalmú és teljesen gluténmentes, laktózmentes, fruktózmentes, valamint vegán. Géntechnika nélkül készül! Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a Juhar Szirup nagyon kíméletes a vércukorral.

 

Az új Juhar Szirup tökéletes minden olyan étel elkészítésénél, ahol hagyományosan a szokványos, finomított cukros juharszirupot használná. Például: palacsinta, Fagylalt, joghurt, desszertek, kávé, tea, kekszek.

 

Bővebben az összetevőkről

 

Kukoricakeményítő

A rezisztens keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az eljárás neve az enzimes hidrolízis.
Az enzimes hidrolízis a természetben is utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes derítését említhetjük.
Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő. Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat.

 

Szorbitol

A szorbitol egy cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban kikristályosodást eredményezhetne.

Eritritol

Az Eritritol egy és ugyanaz, mint az eritrit – a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Szteviol glikozidok

A szteviol glikozidokat a Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a hagyományos cukor.

Melasz

A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét.

Egy kis mennyiségű sót is adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket.

 

 

Tápérték adatok (100 g termékben):

Energia                                             607 kJ / 149 kcal

Zsír                                                     0 g

- ebből telített zsírsavak               0 g

Szénhidrát                                        21 g

- ebből cukor                                   1,8 g

-ebből poliolok                               14 g

Rost                                                   49 g

Fehérje                                              0 g

Só                                                       0,07 g

 

Összetevők: Kukoricából nyert rost (kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok), Melasz, Só.

Allergének: nincs!

A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony cukortartalmú Cukortartalom 100 grammban:

 

 

 Tápanyagtartalom összehasonítva az alternatív termékekkel

 

 

100 g-ban

Sukrin Gold Szirup

Batáta szirup

Agave szirup

Hagyományos szirupok

Méz

Energia (kcal)

149

217

294

297

328

Zsír

0

0

0

0

0

Szénhidrát

21

33

71

74

82

- amelyből poliolok

14

-

-

-

-

- amelyből cukrok

1.8

33

71

74

82

Élelmi rost

49

38

5

0

0

Fehérje

0

2

0

0

0

 

A Sukrin Szirup és a Diabétesz

A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.

 

Adatok
Cikkszám:
juharszirup
Tömeg:
450 g/db