By browsing the online store, you accept that we place cookies on your computer for the purpose of analyzing how you use our website. If you do not consent to us using cookies when you browse this site, our website may not function properly, and you also accept our data processing policy and guidelines. In the future, you can modify or delete this at any time.

Do you have a question? Write to us! ugyfelszolgalat@humanna.eu

Sukrin Juhar Szirup 450 g
Sukrin Juhar Szirup 450 g
9.93

Sukrin Juhar Szirup 450 g

- alacsony kalóriatartalmú

- teljesen gluténmentes

- laktózmentes

- fruktózmentes

- vegán

9.93
Details

Sukrin Juhar Szirup 450 g

 

Próbáld ki a Sukrin termékcsalád új tagjait, a Sukrin Gold, Sukrin Karamell és Sukrin Juhar Szirupokat.

Hasonlóan az új Gold Sziruphoz, a Juhar szirup is alacsony kalóriatartalmú és teljesen gluténmentes, laktózmentes, fruktózmentes, valamint vegán. Géntechnika nélkül készül! Az alacsony cukortartalomnak köszönhetően a Juhar Szirup nagyon kíméletes a vércukorral.

 

Az új Juhar Szirup tökéletes minden olyan étel elkészítésénél, ahol hagyományosan a szokványos, finomított cukros juharszirupot használná. Például: palacsinta, Fagylalt, joghurt, desszertek, kávé, tea, kekszek.

 

Bővebben az összetevőkről

 

Kukoricakeményítő

A rezisztens keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az eljárás neve az enzimes hidrolízis.
Az enzimes hidrolízis a természetben is utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes derítését említhetjük.
Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő. Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat.

 

Szorbitol

A szorbitol egy cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban kikristályosodást eredményezhetne.

Eritritol

Az Eritritol egy és ugyanaz, mint az eritrit – a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Szteviol glikozidok

A szteviol glikozidokat a Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a hagyományos cukor.

Melasz

A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét.

Egy kis mennyiségű sót is adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket.

 

 

Tápérték adatok (100 g termékben):

Energia                                             607 kJ / 149 kcal

Zsír                                                     0 g

- ebből telített zsírsavak               0 g

Szénhidrát                                        21 g

- ebből cukor                                   1,8 g

-ebből poliolok                               14 g

Rost                                                   49 g

Fehérje                                              0 g

Só                                                       0,07 g

 

Összetevők: Kukoricából nyert rost (kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok), Melasz, Só.

Allergének: nincs!

A Sukrin Szirup egyedülállóan alacsony cukortartalmú Cukortartalom 100 grammban:

 

 

 Tápanyagtartalom összehasonítva az alternatív termékekkel

 

 

100 g-ban

Sukrin Gold Szirup

Batáta szirup

Agave szirup

Hagyományos szirupok

Méz

Energia (kcal)

149

217

294

297

328

Zsír

0

0

0

0

0

Szénhidrát

21

33

71

74

82

- amelyből poliolok

14

-

-

-

-

- amelyből cukrok

1.8

33

71

74

82

Élelmi rost

49

38

5

0

0

Fehérje

0

2

0

0

0

 

A Sukrin Szirup és a Diabétesz

A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2 % cukrot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.

 

Info
Article No.:
juharszirup
Weight:
450 g/pcs